zaawansowane wyszukiwanie

€ 50 do € 5.000

Znaleźliśmy 0 Wyniki. View results
zaawansowane wyszukiwanie

€ 50 do € 5.000

znaleźliśmy 0 Wyniki
Wyniki wyszukiwania

Privacy Policy

Oświadczenie o prywatności

Aneta.nl Woonbemiddeling Aneta.nl Woonbemiddeling, z siedzibą pod adresem Hoefakkerstraat 79 5014 JB Tilburg, odpowiada za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z tym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Dane kontaktowe:

Witryna: https://aneta.nl

Adres:
Hoefakkerstraat 79
5014 JB Tilburg

Telefon: 013-8502285

Aneta Blaszczak jest inspektorem ochrony danych w Aneta.nl Woonbemiddeling Można się z nim skontaktować przez info@aneta.nl

Dane osobowe, które przetwarzamy

Aneta.nl Woonbemiddeling przetwarza dane osobowe, korzystając z naszych usług i / lub przekazując nam te informacje. Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy są młodsi niż 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik jest starszy niż 16 lat. Zachęcamy rodziców do angażowania się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że pobraliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tego pozwolenia, skontaktuj się z nami za pośrednictwem info@aneta.nl, a my usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

Aneta.nl Woonbemiddeling przetwarza twoje dane osobowe w następujących celach:

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Aneta.nl Woonbemiddeling nie podejmuje decyzji w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla ludzi. Są to decyzje podejmowane przez programy komputerowe lub systemy, bez obecności osoby (na przykład pracownika Aneta.nl).

Udział w postępowaniach podatkowych i karnych

W niektórych przypadkach Aneta.nl Woonbemiddeling może odbyć się na podstawie prawnego obowiązku udostępnienia danych w związku z podatkiem państwowym lub dochodzeniami karnymi. W takim przypadku jesteśmy zmuszeni dzielić się twoimi danymi, ale sprzeciwiamy się temu w ramach możliwości, które oferuje nam prawo.

Okresy przechowywania

Przechowujemy Twoje dane tak długo, jak długo jesteś naszym klientem. Oznacza to, że utrzymujemy profil klienta, dopóki nie zaznaczysz, że nie chcesz już korzystać z naszych usług. Jeśli nam to wskażesz, potraktujemy to jako prośbę o przebaczenie. W oparciu o obowiązujące obowiązki administracyjne, musimy przechowywać faktury z twoimi (osobistymi) danymi, więc będziemy przechowywać te dane tak długo, jak długo będzie obowiązywał dany termin. Jednak pracownicy nie mają już dostępu do Twojego profilu klienta i dokumentów, które przygotowaliśmy w związku z Twoim zadaniem.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

Aneta.nl Woonbemiddeling wykorzystuje tylko techniczne i funkcjonalne pliki cookie. Oraz analityczne pliki cookie, które nie naruszają Twojej prywatności. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze, tablecie lub smartfonie podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Pliki cookie, których używamy, są niezbędne do technicznego działania strony internetowej i łatwości użytkowania. Zapewniają, że strona działa poprawnie i zapamiętuje na przykład twoje preferencje. Dzięki temu możemy zoptymalizować naszą stronę internetową. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając swoją przeglądarkę internetową, aby nie zapisywała plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje zapisane wcześniej w ustawieniach przeglądarki.

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Masz również prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania twoich danych osobowych przez Aneta.nl Woonbemiddeling i masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które przechowujemy, do Ciebie lub innej organizacji wymienionej przez Ciebie w pliku komputerowym. Możesz przesłać prośbę o dostęp, korektę, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub prośbę o anulowanie Twojej zgody lub sprzeciwu wobec przetwarzania twoich danych osobowych na adres info@aneta.nl. Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii swojego dokumentu tożsamości wraz z żądaniem. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa czytelna maszynowo, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer usługi obywatelskiej (BSN) czarny w tej kopii. Ma to chronić twoją prywatność. Odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni, na twoją prośbę. Aneta.nl Woonbemiddeling również chce podkreślić, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzoru, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tipons

W jaki sposób chronimy dane osobowe

Aneta.nl Woonbemiddeling poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanym modyfikacjom. Jeśli uważasz, że twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub za pośrednictwem info@aneta.nl

– Imię i nazwisko
– Numer telefonu
– Adres e-mail
– Adres IP
– inne dane osobowe, które aktywnie udostępniasz, na przykład poprzez utworzenie profilu na tej stronie internetowej, w korespondencji i przez telefon
– Przeglądarka internetowa i typ urządzenia
– Obsługa płatności
– Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej
– W razie potrzeby możesz zadzwonić lub wysłać e-mail, aby wykonać nasze usługi
– Poinformuj o zmianach w naszych usługach i produktach
– Daj ci możliwość założenia konta
– Aneta.nl Woonbemiddeling analizuje twoje zachowanie na stronie internetowej w celu ulepszenia strony i dostosowania zakresu produktów i usług do twoich preferencji.
– Aneta.nl Woonbemiddeling przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, na przykład dane, których potrzebujemy do naszego zeznania podatkowego.

Aneta.nl Mediacja mieszkaniowa nie zapisuje danych osobowych dłużej, niż jest to bezwzględnie konieczne do realizacji celów, dla których zbierane są dane.

Aneta.nl Woonbemiddeling nie sprzedaje twoich danych stronom trzecim i dostarczy je tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wywiązania się z obowiązku prawnego. Firmy, które przetwarzają dane w naszym zadaniu, zawierają umowę dotyczącą procesora, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności danych. Aneta.nl Mediacja mieszkaniowa pozostaje odpowiedzialna za te operacje przetwarzania.

Porównaj Oferty

Używamy plików cookie, aby zapewnić Ci jak najlepszą obsługę online. Akceptując, akceptujesz użycie plików cookie zgodnie z naszą polityką plików cookie.